Chameleon Articles Directory

Hög kvalitet förhållande dating råd

Jun
17

Utmärkt förhållande dating tips och tricks? Om du är för skrämd för att närma dig den typ av kvinna du tror att du förtjänar, samtidigt som du avvisar alla de som visar intresse för dig, kommer du att förbli singel under lång tid. Seriedejting händer när en kille inte har slagit sig ner för att verkligen förstå vad han vill ha i en kvinna. Dessa typer av killar närmar sig nästan varje tjej de ser. De använder enbart yttre skönhet som mätvärde för att utvärdera tjejer. De har inga normer eller dygder de vill ha hos en kvinna. Deras fokus är helt enkelt att hoppas på att bli avslappnad. Problemet med denna inställning till dejting är att det ofta slutar med att du blir frustrerad och förvirrad. Det är omoget och det är ett orealistiskt sätt att hitta en partner. Du kommer med största sannolikhet att få fler avslag än du kan hantera. Se ännu mer detaljer at escort Goteborg.

Arbeta igenom ditt bagage. Alla har några skrapsår och ärr från tidigare upplevelser som kan smyga sig in i deras kärleksliv. Till exempel kanske dina föräldrar misslyckades med att visa dig konsekvent tillgivenhet, och nu känner du att du är extra behövande i relationer. Eller så kanske ditt ex var otrogen mot dig och lämnade dig med några allvarliga förtroendeproblem. Oavsett vilket bagage du bär med dig är det dags att gräva djupt och arbeta igenom det. Annars kan det visa sig vara näst intill omöjligt att ha en sund relation med någon ny. Slutsats? Rensa ditt sinne från “den som kom undan” och du kommer att ha mycket lättare att känna igen någon fantastisk när du ser dem. Oavsett om det innebär att meditera, arbeta med en terapeut eller dejtingcoach, utöva egenvård eller hålla dig sysselsatt med hälsosamma distraktioner, är poängen att du kommer att vara mycket mer sannolikt att faktiskt uppnå dina romantiska mål IRL, snarare än bara i ditt huvud.

FYI: Att vara ensam är bra. En enda relationsstatus eller till och med bara tid som vi spenderar på egen hand gör att vi kan vända oss inåt, utforska våra sannaste önskningar och lära känna oss själva bättre. När vi vet oss själva och vad vi vill, blir våra dejtingliv mer tillfredsställande, framgångsrika och roligare. Vilken tid som helst kan investeras för att förstå vad vi vill ha ut av en partner, men ännu viktigare, det kan få oss att känna oss så hela att vi inte behöver en partner. Låt mig gå en snabb tangent om några föråldrade dejtingregler som vi verkligen borde släppa, typ igår. Till att börja med är mina minst favoriter av alla dejtingregler “Kyss inte på första dejten” och “Tre-dejtingsregeln.” Låt oss bara kasta ut alla regler som innebär att vad du vill göra med din kropp och när du vill göra det inte är upp till dig. Gör dina egna regler baserat på komfort och vad du känner.

Till exempel kan arbeta med en matchmaker vara en spelomvandlare. Jag kan hjälpa dig att komma till botten med dina verkliga dejtingprioriteringar, värderingar och dealbreakers, och sedan koppla dig till andra likasinnade singlar som faktiskt kompletterar din livsstil. Dessutom hjälper jag till att skilja dina behov från dina önskemål, vilket är en avgörande övning för att sätta realistiska förväntningar och i slutändan hitta lycka. Om du inte är redo att arbeta med en matchmaker eller inte har råd med en, överväg att fråga en pålitlig vän, syskon eller kollega om de känner någon enskild person som de tror skulle vara en bra match för dig. Vem vet? Du kanske bara blir förvånad över att de människor som känner dig bäst har en bättre väljare än du gör – eftersom de kan se från ett opartiskt perspektiv vad det är du verkligen behöver från en partner.

Låt oss till exempel säga att du letar efter någon som är stabil och pålitlig. Eller så kanske du vill träffa någon som är tålmodig och lugn när det inte går som planerat. Kan du säga detsamma om dig själv? Ibland attraheras vi av människor att fylla våra “tomrum” så att säga – för att tillhandahålla allt vi saknar. Det är naturligt att ha några motsatta styrkor från din partner, men poängen är att du alltid bör arbeta med att äga alla de egenskaper du söker. På så sätt är du aldrig helt beroende av någon annan för att möta dina behov, och du kan se till att du alltid drar din egen vikt i en ge-och-ta-relation.

Så fort bostadsbeställningen slog till ändrades dejtingspelet. Kanske har du trötthet på Zoom-datum eller så bestämmer du nu vem du ska dejta baserat på vaccinationsstatus. Men det som händer i världen behöver inte skada ditt kärleksliv. I själva verket kan det till och med vara fördelaktigt. Till exempel innebar dejting under en pandemi att fokusera på en känslomässig anknytning först, eftersom den fysiska anslutningen och spänningen i ett nytt förhållande inte är möjlig. Du fick veta vem någon var utan att lägga tid och energi på att dejta. Du lärde dig att bygga långsammare kontakter (plus, det är mer förspel, du vet?) och att stanna hemma blev en möjlighet att lära känna andra människor med färre distraktioner. De senaste två åren har förändrat oss på många sätt, och sättet du dejtar (och prioriterar vad du vill) kan vara ett av dem. Omvärdera vad du letar efter och hur du vill dejta baserat på de lärdomar du har lärt dig.

Kommunicera dina preferenser: Dela dina behov och preferenser tidigt. Många gånger är folk oroliga för att de kommer att framstå som “behövande” eller “högt underhållsrika”. Nej, du sätter förväntningar. Om ditt arbete kräver att du är på virtuella samtal större delen av dagen och du inte kan sms:a eller ringa under dagen, kommunicera detta och låt den andra parten veta när du är tillgänglig. Om du föredrar dagliga incheckningar, till och med bara en liten sms för att säga hej, låt personen veta det. Är du punktlig? Uttryck din uppskattning för att du kommer i tid till dejter. Kommer du ständigt för sent? Ge din dejt en heads up och be om ursäkt i förväg.

Lifestyle Comments Off on Hög kvalitet förhållande dating råd

Comments

Comments are closed.