Chameleon Articles Directory

Stapane dominare

May
02

Dominare București? Stabilește limite sănătoase – chiar înainte de a te întâlni: este firesc să flirtezi prin mesaje și conversații în etapele inițiale ale întâlnirilor. La urma urmei, urmărești o conexiune romantică! Cu toate acestea, dacă întâlnirea dvs. depășește granițele și vă face să vă simțiți inconfortabil, anunțați-i imediat. De exemplu, dacă fac un avans care pare prea devreme, exprimă-ți sentimentele: „Asta mă face să mă simt inconfortabil, am putea face un pas înapoi, te rog?” Vezi mai multe detalii vizitand acest website dominare Brasov.

Ai un fost care stă în jur de ani de zile sau un băiat nenorocit care ți-a bătut capul? Dar acei oameni cărora le trimiți mesaje atunci când te simți singur sau plictisit sau de care crezi că ai putea fi interesat într-o zi? Eu îi numesc pe acești oameni „poate:” foștii, întâlnirile anterioare și relațiile „este complicate” care nu au funcționat prima dată, dar le păstrezi numărul în telefon „pentru orice eventualitate” sau speri că va fi ceva. Schimbare.

Există o mulțime de motive pentru care rămânem cu oameni despre care știm că nu sunt buni pentru noi. Poate că sunt o pătură de securitate, poate că suntem singuri sau poate căutăm aprobare externă. Dar indiferent de motivul pentru care persoana greșită este în viața ta, de îndată ce realizezi că nu este cea potrivită pentru tine, acesta ar trebui să fie sfârșitul, nu începutul sfârșitului. Acum, dacă ai un prieten cu beneficii (nu ai sentimente pentru) sau îți place să-i trimiți mesaje de flirt acelui coleg de muncă fierbinte, faci tu, fată. Dar acei oameni la care te duci din singurătate, confort sau nesiguranță? Ei doar te rețin. Află ce meriți, fii sincer cu tine însuți și nu te mulțumi. Sfat bonus: Nu mai urmăriți pe rețelele sociale. Doar fă-o!

Renunță la ratat care nu te face fericit. Newsflash: Dacă persoana cu care ești te dezamăgește în mod constant, nu îți poate satisface în mod constant nevoile sau refuză să se angajeze față de tine, este timpul să-l eliberezi. Să te agăți de cineva care nu te face fericit pentru că speri că se va schimba brusc va pierde o mare parte din timpul tău prețios – timp pe care l-ai putea petrece întâlniri și cunoaștere pe cineva care este potrivit pentru tine. Nu îl vei întâlni niciodată pe „cel” dacă ești blocat de cel greșit. Deci, după cum se spune – afară cu vechiul și înăuntru cu noul. Despărțirea este greu de făcut, dar crede-mă în această privință: singurul regret pe care îl vei avea când te uiți în urmă este că nu te-ai despărțit mai devreme.

Deci, care este modelul tău? Amâni să comiți până când cealaltă persoană se satură și pleacă? Te afli în zona prietenilor cu fiecare femeie care îți place? Continui să ajungi cu narcisiști, trișori sau fulgi? Este timpul să vă dați seama de ce luați aceste decizii. Odată ce înțelegi cauza principală a tendințelor tale, poți începe să faci modificări care să promoveze relații mai sănătoase. De exemplu, dacă ajungi întotdeauna în zona prietenilor pentru că nu ai încrederea necesară pentru a face o mișcare, atunci vei dori să te concentrezi pe construirea stimei de sine. Apropo, un antrenor de întâlniri te poate ajuta cu asta. Am instruit mulți bărbați să fie mai aserți și mai siguri de sine în viața lor matrimoniale, astfel încât să poată găsi dragoste, nu doar prietenie, cu femeia visată.

Lifestyle Comments Off on Stapane dominare

Comments

Comments are closed.