Chameleon Articles Directory

Pålitlig avslappnat dejtande råd

Jun
17

Premium förhållande dating information? För vissa killar gör de det här subtilt. Istället för att direkt bjuda ut tjejen på en dejt, håller de sig runt henne och gör fina saker för henne, i hopp om att hon ska börja ha känslor för dem. Men i alla fall är det ett stort dejtingmisstag att vänta på att en kvinna ska göra ett steg mot dig. Det är ett enkelt drag. Om du vill ha henne, gå bara för henne. Det finns också en grupp killar som har en fantasi om vilken typ av tjej de vill ha men som inte gör vad som krävs för att få dem. Och en av de viktigaste anledningarna till detta är att killar ofta väljer vilken typ av tjej de vill ha baserat på ego. De vill ha tjejen som har allt. Utseendet, den snygga huden, klassen och allt däremellan. Och på grund av detta perfekta ideal de har i sina huvuden, för de fantastiska relationer vidare. Detta betyder dock inte att det är något fel med att ha höga standarder. Men var realistisk med dina normer. Ha inte standarder som bara är möjliga i dina fantasier. Läs ytterligare info på https://www.escortgoteborg.com.

Släpp förloraren som inte gör dig lycklig. Nyhetsflash: Om personen du är med ständigt gör dig besviken, konsekvent inte kan tillgodose dina behov eller vägrar att engagera sig för dig, är det dags att släppa loss dem. Att hänga på någon som inte gör dig lycklig för att du hoppas att de plötsligt kommer att förändras kommer att slösa bort mycket av din dyrbara tid – tid du kan spendera på att träffa och lära känna någon som passar dig. Du kommer aldrig att träffa “den ena” om du hänger på fel. Så, som de säger — ut med det gamla och in med det nya. Att göra slut är svårt att göra, men lita på mig på det här: det enda du kommer att ångra när du ser tillbaka är att du inte splittrades tidigare.

FYI: Att vara ensam är bra. En enda relationsstatus eller till och med bara tid som vi spenderar på egen hand gör att vi kan vända oss inåt, utforska våra sannaste önskningar och lära känna oss själva bättre. När vi vet oss själva och vad vi vill, blir våra dejtingliv mer tillfredsställande, framgångsrika och roligare. Vilken tid som helst kan investeras för att förstå vad vi vill ha ut av en partner, men ännu viktigare, det kan få oss att känna oss så hela att vi inte behöver en partner. Låt mig gå en snabb tangent om några föråldrade dejtingregler som vi verkligen borde släppa, typ igår. Till att börja med är mina minst favoriter av alla dejtingregler “Kyss inte på första dejten” och “Tre-dejtingsregeln.” Låt oss bara kasta ut alla regler som innebär att vad du vill göra med din kropp och när du vill göra det inte är upp till dig. Gör dina egna regler baserat på komfort och vad du känner.

Om du är missnöjd med ditt dejtingliv kan jag garantera dig en sak: du har förmodligen hamnat i ett mönster som inte längre tjänar dig. Vissa singlar tycker om att skylla sin bristande framgång på andra – “Det finns inga bra singelmän kvar!” eller “Jag verkar bara locka ytliga kvinnor!” – men verkligheten är att det är dags att börja ta ansvar för dina egna självsaboterande vanor. Det kan till en början verka som en saga. En vecka in planerar de redan en romantisk weekendresa, och vid den tredje dejten uttalar de dessa tre små ord. Men här är sanningen: när någon pressar ditt förhållande att röra sig i varphastighet, är det faktiskt en stor röd flagga.

Kommunikationsförmåga kan skapa eller bryta vilken dejtingsituation som helst. Ett exempel: om det faktum att en dejt inte har introducerat dig för sina vänner stör dig, och du inte säger något till dem om det, kommer du förmodligen att bygga upp förbittring tills du exploderar – och sedan kommer att bli blind. Så återigen, gör det till en punkt att börja dela dina behov, önskemål och känslor med personerna du dejtar. Det kan kännas läskigt i början, men det kommer att löna sig i det långa loppet genom att hjälpa dig att A) bättre utvärdera din kompatibilitet med någon tidigt och B) undvika onödiga konflikter.

Så fort bostadsbeställningen slog till ändrades dejtingspelet. Kanske har du trötthet på Zoom-datum eller så bestämmer du nu vem du ska dejta baserat på vaccinationsstatus. Men det som händer i världen behöver inte skada ditt kärleksliv. I själva verket kan det till och med vara fördelaktigt. Till exempel innebar dejting under en pandemi att fokusera på en känslomässig anknytning först, eftersom den fysiska anslutningen och spänningen i ett nytt förhållande inte är möjlig. Du fick veta vem någon var utan att lägga tid och energi på att dejta. Du lärde dig att bygga långsammare kontakter (plus, det är mer förspel, du vet?) och att stanna hemma blev en möjlighet att lära känna andra människor med färre distraktioner. De senaste två åren har förändrat oss på många sätt, och sättet du dejtar (och prioriterar vad du vill) kan vara ett av dem. Omvärdera vad du letar efter och hur du vill dejta baserat på de lärdomar du har lärt dig.

Kommunicera dina preferenser: Dela dina behov och preferenser tidigt. Många gånger är folk oroliga för att de kommer att framstå som “behövande” eller “högt underhållsrika”. Nej, du sätter förväntningar. Om ditt arbete kräver att du är på virtuella samtal större delen av dagen och du inte kan sms:a eller ringa under dagen, kommunicera detta och låt den andra parten veta när du är tillgänglig. Om du föredrar dagliga incheckningar, till och med bara en liten sms för att säga hej, låt personen veta det. Är du punktlig? Uttryck din uppskattning för att du kommer i tid till dejter. Kommer du ständigt för sent? Ge din dejt en heads up och be om ursäkt i förväg.

Lifestyle Comments Off on Pålitlig avslappnat dejtande råd

Comments

Comments are closed.