Chameleon Articles Directory

Email tárhely internetszolgáltató

Nov
17

.hu domain regisztráció webszolgáltatások? Ráadásul a felhő nagy sebességű, nagy rendelkezésre állású hozzáférést biztosít, valamint skálázhatóságot kínál a tárhely növeléséhez vagy csökkentéséhez, ahogyan az igényli, amiért szintén használatonként fizetnek. Egy új alkalmazás vagy platform házon belüli fejlesztése költséges és hosszadalmas folyamat lehet. Jelentős kiadásokkal, idővel és munkatársak bevonásával jár, és megköveteli a hardver beszerzését, telepítését és konfigurálását. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig tart egy projekt befejezése, és hátrányos helyzetbe hozhatja vállalatát a versenytársakkal szemben.

Hány domain név adható hozzá a tárhelyhez? Email tárhelyekhez egy “fődomain”, korlátlan számú aldomain és parkolt domain adható hozzá. Azonban különálló postafiókok csak a fődomainre és annak aldomainjeire készíthetőek, a parkolt domainek esetén domain (pl. domainnevem.com-ről domainnevem.hu-ra) vagy email cím szintű átirányításra van lehetőség. Webtárhely: Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is elérhető! Fedezze fel további részletek a webhelyen WordPress tárhely. Automatizáció: Mottónk az automatizálás. Önkiszolgáló Ügyfélportálunkon a felmerűlő feladatok nagy részét könnyedén elvégezheted.

A 20 legjobb új gTLD-nek az adott zónafájlban regisztrált domainek száma alapján végzett elemzésünk azt mutatja, hogy a regisztrációk száma nem feltétlenül jelenti az aktív webhelyek számát. Ahhoz, hogy valódi képet kapjunk arról, hogyan használják ezeket az új gTLD-ket és mennyire népszerűek, további tényezőket kell figyelembe venni. Ha ezeknek az új gTLD-knek a célja az innováció és a verseny fokozása, akkor az adott új gTLD-hez kapcsolódó webhelyek típusának, valamint az e domainek által vonzott forgalomnak a jobb megértése segíthet felmérni ezen új kiegészítések valódi hatását.

Nem is olyan régen a megfelelő TLD kiválasztása még viszonylag egyszerű volt, mivel nem sok közül lehetett választani. Ma már azonban sokkal több van, és folyamatosan újabbakkal bővül a választék. A jó hír az, hogy ezek közül sok kulcsszó alapú, ami azt jelenti, hogy a domainnév első részében kevesebb kulcsszót kell használni. Néhány példa az új TLD-kre: .shop, .restaurant és .photos. Gyakori gyakorlat, hogy a cégek hírnevük védelme érdekében több TDL-t is regisztráltatnak a márkanevükhöz kapcsolódóan.

Amint azt el tudja képzelni, ez rendkívül rossz hír a legtöbb internetfelhasználó számára, és hihetetlenül jó hír azoknak, akik kihasználják őket. Ennek orvoslására a HTTP egy új típusát vezették be, a HTTPS-t, ahol az utolsó “S” a “biztonságos” szót jelenti. Ez a HTTP-típus titkosítja az információkat, így sokkal nehezebbé teszi, hogy bárki is belehallgasson, hogy úgy mondjam. Jelenleg egyre ritkábban találkozhatunk a “sima” HTTP-nek nevezett weboldalakkal, mivel az elmúlt néhány évben szinte minden említésre méltó webhely átállt a HTTPS-re. Vannak olyanok, amelyek – az oldal tulajdonosától függően eltérő okokból – ellenálltak ennek a váltásnak. Ezeket érdemes elkerülni, vagy legalábbis VPN-t használni az érzékeny információk védelmére. Mindezek mellett, bár a HTTPS mindenképpen létfontosságú frissítés, ez még mindig csak az eredeti megoldás foltozása. A HTTP az internetet a kezdetek óta működteti, és kétséges, hogy ez egyhamar megváltozik. Nézze meg további információ ezen a webhelyen https://www.awh.hu/.

Internet Comments Off on Email tárhely internetszolgáltató

Comments

Comments are closed.